Αρχική Σελίδα

HongKong Amgen Biopharm CO.,LTD Ποιοτικός έλεγχος

Ευχαριστίες για το προϊόν καλής ποιότητας και την άριστη υπηρεσία σας, θα επιστρέψουμε πάλι!

—— Stephanie από τη Γαλλία

Η παράδοση σύντομα, το δέμα σφραγίζεται, και τη δεύτερη φορά να διατάξει, όπως πάντα! Θα διατάξει πάλι μετά από μερικές εβδομάδες, να είναι μια μακροπρόθεσμη συνεργασία!

—— Belinda Raman

Το Angtropin και Nuptropin είναι το καλύτερο rhGH 191aa που δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ πριν, έλεγξα σε Google και βρήκα τα είδη των θετικών αναθεωρήσεων που αφέθηκαν σε πολλά ικανότητα και bodybuilding φόρουμ.

—— Η Δεσποινίς. Valerie Bradley

Είμαι Online Chat Now
QC Προφίλ

Η φιλοσοφία μας είναι απλή: Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ.

 

1. Πρίν παράγουν, όλα τα φυσικά υλικά παρόντα στη συσκευασία μας γίνονται σε ένα υποχωρητικό εργαστήριο της κκπ.

2. Κατά τη διάρκεια της παραγωγής, είμαστε κύριοι των εξουσιοδοτημένων συνόλων ανάλυσης των οργάνων με την υψηλή αποδοτικότητα και την υψηλή ευαισθησία, όπως το HPLC, η ΑΕΡΙΑ ΧΡΩΜΑΤΟΓΡΑΦΊΑ και UV spectrophotometer για να αναλύσουμε και να ελέγξουμε τα προϊόντα.

3. Και μετά από την παραγωγή τέρματος, τα προϊόντα όλα εξετάζονται για την αγνότητα από HPLC και την ανάλυση κράτος-UPLC.

4. Περίπου η αποθήκευση, τα προϊόντα αποθηκεύεται σε μια θερμοκρασία ελεγχόμενη και που επιτηρείται σύστημα.

5. Όλα τα προϊόντα συσκευάζονται με το φύλλο αλουμινίου αργιλίου και τη φυσαλίδα σε ένα χαρτοκιβώτιο για να εξασφαλίσουν ότι υπάρχει μια μηά πιθανότητα τοις εκατό των ξένων οργανισμών που εισάγουν τα αποστειρωμένα φιαλίδια κατά τη διάρκεια της διαδικασίας ναυτιλίας.

Τα ποιοτικά προϊόντα και η εξαιρετική υπηρεσία είναι πολύ σημαντικά σε μας, και δουλεύουμε σκληρά για να φέρουμε την αξία στους πελάτες μας.

Στοιχεία επικοινωνίας
HongKong Amgen Biopharm CO.,LTD

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Johnny Lee

Τηλ.:: 86-13179313916

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)